ZOJE ZJ781-BD SET

1058977
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več
Industrijska luknjičarka z odrezom sukanca za lahke in srednje debele materiale, komplet z mizo, ogrodjem in motorjem. Srajčna luknjičarka.
Cena z ddv
2.069,00 €
NI ZALOGE
ZOJE ZJ781-BD SET

 

Industrijska srajčna luknjičarka z indukcijskim motorjem, namenjeno za lahke in srednje debele materiale. Stroj ima odrez luknjice, varovalo za zaustavitev stroja pri strganju sukanca tako, da prepreči poškodbo materiala z nožem za odrez luknjice. Dolžina gumbnice se nastavlja preko šablonskih zobnikov na stroju.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Šiv

Gumbnica.

Tehnične specifikacije:

- standarna držala: 40 mm x 6,6 mm
- dolžina gumbnice: 6,4 - 25,4 mm
- odrez gumbnice: 6,4 - 19,1 mm
- max. dvig tačke: 12 mm
- max. hitrost: 3.600 vbod/min

 


 

      BREZPLAČNA DOSTAVA IN PRIKLOP
Po celotni Sloveniji nudimo brezplačno dostavo in priklop industrijskih strojev na delovno mesto.
Preberi več >

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.