TEXI HD FORTE CILINDRO-B UF PREMIUM EX XL

 

Rokavni stroj za paspuliranje

1-igelni rokavni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom in velikim lovilcem. Stroj je opremljen z močnim AC servo motorjem 220-240V, 750W in pozicijo igle (igla se ustavi v materialu ali izven). Šivalni stroj je primeren za paspuliranje (všivanje trakov), saj se mizica, kjer je montiral robilec sočasno premika s iglo in tačkami, kar daje zelo dobre rezultate pri všivanju trakov. Šivalni stroj je namenjen za šivanje težjih materialov. Majhen premer rokavnika (51 mm) omogoča šivanje cilindričnih materialov oziroma izdelkov, ki imajo težje dostopnost (na primer krožno šivanje). Stroj je idealen za čevljarsko in usnjarsko industrijo.

2 leti Premium garancije.

PREMIUM stojalo in XL delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TFC Premium - podaljšana miza za enostavno šivanje velikih elementov. Dimenzije 120x80/60x4 cm. Specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Šiv

Šivanje usnja.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Glavne funkcije:

- trojni transport 
- dolžina vboda do 6 mm
- dvig šivalne tačke do 14 mm
- maksimalna hitrost stroja 2.800 vbod/min, možnost elektronske regulacije hitrosti
- razmak med vratom in iglo je 26 cm
- avtomatična pozicija šivalne igle (igla lahko ostaja v materialu ali izven v najvišji poziciji)
- veliki lovilec (še več navitja sukanca na vretenu)
- sistem igel je 134-35
- priporočljiva debelina sukanca je do 20

 

Tehnične specifikacije:

Avtomatska pozicija igle da
Stroj za trakove Da
Največja dolžina šiva 6,0 mm
Višina dviga tačke 14 mm
Najvišja hitrost šivanja 2800 v.n.m.
Sistem igel 134-35
Miza stroja podaljšana 120 x 80/60 cm
Sestava komplet

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.