TEXI HD FORTE UF PREMIUM EX

 

1-igelni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom in velikim lovilcem. Stroj je opremljen z močnim AC servo motorjem 220-240V, 750W in pozicijo igle (igla se ustavi v materialu ali izven). Šivalni stroj je namenjen za težke in zelo težke materiale, idealen za tapetnike, usnjarsko industrijo in avtomobilistično industrijo.

OPCIJA: V ponudbi tudi XL različica s podaljšano mizo za enostavno šivanje velikih elementov. Dimenzije 130x90/70x4 cm (širina x dolžina na največjem delu / širina na najmanjšem delu x višina).

 

2 LETI PREMIUM EX GARANCIJE
Texi šivalni stroji imajo 2-letno polno garancijo.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Texi Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Motor Texi Power 750 S

Energijsko varčen enofazni motor 220-240V s 750W moči. Motor deluje in troši električno energijo samo, ko stroj šiva (in ne v stanju pripravljenosti), kar omogoča velike prihranke električne energije (do 70% v primerjavi s standardnimi motorji s sklopko.

Zlahka premaga debele materiale

1-igelni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom in velikim lovilcem za všivanje trakov (paspul) s premičnim pogonom. Šivalni stroj je namenjen za težke in zelo težke materiale, idealen za tapetnike, usnjarsko in avtomobilistično industrijo.

Glavne funkcije:

- trojni transport
- dolžina vboda do 8 mm
- dvig šivalne tačke do 14 mm
- maksimalna hitrost stroja 2.800 vbod./min, možnost elektronske regulacije hitrosti
- pozicija igle (gor/dol)
- veliki lovilec
- razmak med vratom in iglo je 26 cm
- veliki lovilec (še več navitja sukanca na vretenu)
- sistem igel je 134-35
- priporočljiva debelina sukanca je do #15, šiva tudi #9

 

Tehnična specifikacija:

1-igelni šivalni stroj za materiale srednje debele in debele
Vrsta transporta trojni (transportna tačka)
Avtomatski odrez sukanca -
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski dvig tačke -
Avtomatsko zatrjevanje -
Čistilec nici -
Gumb za kontrolo šiva -
Motor je vgrajen v glavo -
Vrsta mazanja centralno
Stranski odrez sukanca -
LED osvetlitev delovne površine -
Največja dolžina šiva 8,0 mm
Višina dviga tačke 14 mm
Najvišja hitrost šivanja 2800 v.n.m.
Sistem igel 134-35
Miza stroja standardna 106 x 50 cm
Garancija 24 mesecev
Sestava komplet

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.