TEXI CINQUE 35 N PREMIUM EX

1067147
2 leti garancije
Preberi več
Servis od vrat do vrat
Preberi več

5-nitni, 2-igelni industrijski overlock z vgrajenim AC servo varčnim motorjem, verižnim šivom, pozicijo igle (gor/dol), LED svetilko, komplet z mizo in nastavljivim kovinskim stojalom.

Cena z ddv
999,00 €
NA ZALOGI
TEXI CINQUE 35 N PREMIUM EX

 

2-igelni, 5-nitni industrijski overlock z varnostnim šivom, komplet z mizo in stojalom

Nova serija 5-nitnega industrijskega overlocka omogoča uporabniku enostavno sestavljanje tkanin z varnostnim šivom (hlače, delovna oblačila, jakne, izdelki iz jeansa). 2-igelni, 5-nitni overlock stroj za lahke in srednje debele materiale, opremljen z energijsko varčnim AC servo motorjem vgrajenim v glavo stroja in s avtomatsko pozicijo igle (zgoraj - spodaj). AC servo motor privarčuje do 70% energije v primerjavi z običajnimi elektrionskimi motorji ali motorji s sklopko. Zagotavlja tiho delovanje brez odvečnih vibracij. Standardno opremljen z LED svetilko za osvetlitev delovne površine.


2 LETI PREMIUM EX GARANCIJE
Texi šivalni stroji imajo 2-letno polno garancijo.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Šiv

Overlock šiv.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Tehnične specifikacije:

- za šivanje lahkih in srednje debelih materialov
- najvišja hitrost šivanja 6500 v.n.m.
- diferencialni transport
- "direct drive" sistem igelne osi
- vodilo igle 2 mm
- celotna širina šiva 6 mm
- dolžina šiva do 4 mm
- 70% privarčevane energije
- tiho delovanje, minimalne vibracije
- energijsko varčna LED svetilka za osvetlitev delovne površine
- centralni sistem mazanja
- sistem igel B-27

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

/ 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.