PRAVNO OBVESTILO

Avtorske pravice

Vse vsebine, objavljene na www.sivalna-tehnika.si so last podjetja Šivalna tehnika. Brez dovoljenja Šivalna tehnika (info@sivalna-tehnika.si) se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršenkoli način. V Šivalna tehnika niso odgovorni za morebitne težave pri delovanju spletne strani.

Pridržuje si pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin objavljenih na www.sivalna-tehnika.si.

 


Pridržki

Šivalna tehnika bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Šivalna tehnika tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. V Šivalna tehnika niso odgovorni za občasno nedelovanje strani. V Šivalna tehnika ne prevzemajo nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.


V Šivalna tehnika si pridružujejo pravico, da uporabnike napotijo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 


Obvestilo potrošnikom po Zakonu o izvensodnem reševanju potrošniških sporov 
(ZIsRPS)


V Šivalna tehnika, skladno z dolo?ilom 3. odst. 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS 81/2015 – ZIsRPS), svoje stranke obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).