JANOME MEMORY CRAFT 9450QCP

1061779
Servis od vrat do vrat
Preberi več
5 let garancije
Preberi več
Garancija nizke cene
Preberi več

Eden najzmogljivejših šivalnih strojev s podaljšano glavo, idealen za šivanje, quilting in patchwork, 763 programov

 

 

 

 

Cena z ddv
2.490,00 €
ali 24 x 114,13 € (leanpay)

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NIZKA ZALOGA

JANOME MEMORY CRAFT 9450 QCP
Multifunkcionalni elektronski šivalni-patchwork-quilting stroj

Moderen, multifunkcionalni šivalni stroj Janome MC9450 QCP je trenutno najboljši šivalni stroj iz serije HORIZON, saj uresniči vsak projekt uporabnika. Tako v šivanju, kot tudi v prešivanju (Quilting), krpankah (Patcwork) ali dekoracijskem vezenju.

Glede na svojega predhodnika 9400 QCP se najnovejši šivalni stroj 9450 QCP lahko pohvali z dodatki, ki še bolj olajšajo delo, kot na primer nova profesionalna tačka HP2 z dodatnim pogonom, možnost določanja kotov 15, 30, 45, stopinj, itd. dekoracijskimi šivi (Tapering funkcija), še lažje vdevanje, itd.

Za brezkompromisno šivanje.

Priročna predala za pribor

Veliko priloženega dodatnega pribora boste z lahkoto in urejeno pospravili v priročna predala.

Prostoren šivalni prostor

Ergonomičen in velik delovni prostor še poveča vašo delovno površino. Vaša šivalna soba bo zahvaljujoč veliki delovni površini še večja in prostornješa kot še nikoli poprej.

Nova vbodna plošča in tačka za profesionalni ravni šiv

Izdelava natančnih ravnih šivov še ni bila nikoli tako preprosta kot sedaj. Tačka je ozka (enaka kot pri indutrijskih šivalnih strojih) in se odlično obnese pri šivanju saj bodo šivi enakomerni lepi. Zahvaljujoč uporabi industrijske vbodne plošče in te revolucionarne šivalne tačke, pri šivanju ne bo prihajalo do vlečenje blaga v vbodno ploščo. Zelo dobro se obnese za povrhnje šive (top stitching).

Gumbnica v enem koraku

Gumb lahko vstavite v tačko za gumbnico in šivalni stroj vam bo izdelal popolno gumbnico za vaš gumb v enem koraku. Dodatni stabilizator poskrbi, da lahko izdelujete gumbnice na debelejše ali izredno tanke materiale.

Nova AcuFeed Flex tačka HP2

Na to tačko za izdelavo profesionalnega šiva se lahko vključi dodatni zgornji pogon AcuFeedFlex, kar predstavlja novo dimenzijo pri šivanju debelega materiala.

Avto Pivot

Šivalni stroj ima funkcijo "Auto-Pivot", ki omogoča idealno šivanje aplikacij, saj bodo vaši koti speljani hitro in zelo natančno.

AcuFeed Flex

Vgrajen sistem dodatnega zgornjega pomika transportnih zobcev AcuFeed Flex z lastnim motorčkom odlično vodi vaše tkanine tako na zgornji kot na spodnji strani, ne glede na debelino tkanine. Idealno za prešite odeje, usnjene izdelke in nepogrešljivo pri patchworku.

Samodejni dvig šivalne tačke in ostale prednosti

Šivalna tačka se vzdigne samodejno in hkrati tudi samodejno odreže oba sukanca - popolno avtomatsko! Vse tipke so prilagojene za izvajanje najbolj potrebnih šivalnih operacij, zaključkov, itd. Vse je pri roki; samodejna zatrditev šiva, dvig/spust igle, zatrditev zadnjega šiva, dvig šivalne tačke, odrez sukanca in drsnik za regulacijo hitrosti šivalnega stroja.

O znamki

Janome je japonski proizvajalec šivalnih strojev s 100 letno tradicijo. Trenutno je v svetu šivanja vodilni in največji proizvajalec šivalnih strojev saj se lahko pohvali že z 70 milijoni proizvedenih strojev. Danes Janome niso samo šivalni stroji, temveč tudi vrhunski overlock, robilni in vezilni stroji ter tehnološko napredni roboti, ki se uporabljajo v industrijski proizvodnji. Janome izkoristi tam pridobljene izkušnje za ustvarjanje najkakovostnejšega šivalnega stroja.

Šivalni programi & dodatki

Enostaven vpogled v šivalne programe po skupinah; Šivanje, Dekoracija, Gumbnice, Qulting, Patchwork,... itd. Sedaj lahko izbirate med 350 šivalni programi + 11 gumbnicami, abecedo, itd. Tudi dodatni pribor je zelo pester, saj je na voljo kar 19 različnih šivalnih tačk, vodilo za šivanje vzporednih šivov, XXL dodatna miza za še večji delovni prostor, pokrivalo za stroj in program za izdelovanje dekorativnih šivov, Stitch Composer.

HighLight osvetlitev šivalnega stroja

Nastavljiva močna svetloba in devet ultra svetlih LED svetilk je vse, kar potrebujete za popolno osvetlitev vašega delovnega prostora, brez senc. Ergonomska dodatna luč je izvlečna in nastavljiva po vertikalni osi. Ostalih devet LED luči pa zelo dobro osvetljujejo delovno površino šivalnega stroja.

91 pozicij šivalne igle

Zahvaljujoč 91 pozicijami igle (0-9 mm) bodo vaši dekoracijski šivi še bolj natančni, izraziti, ... taki, kot jih le vi želite.

Enostavna menjava vbodne plošče

Konverter za menjavo vbodne plošče ne potrebuje ne vijaka in ne izvijača zahvaljujoč novi tehnologiji OneStepTM Needle Plate Conversation. Enostavno pritisnete na vzvod konverterja, vbodna plošča samodejno poskoči ven iz ležišča, vzamete drugo vbodno ploščo (npr. za prešivanje) in jo enostavno namestite s clip zatičem.

Program za lastne dekoracije Stitch Composer

Šivalni stroj Janome MC9400 QCP ima že priložen računalniški program za lastno kreiranje vzorcev. Enostavno izberete dekoracijo, ki jo želite imeti kot šivalni program (npr. oblika Triglava), določite točke šivanja in si prenesite svoj lastni vzorec na šivalni stroj preko USB ključa.

Kolenski dvig šivalne tačke

Dvig šivalne tačke opravite enostavno s premikom vaše desne noge v stran, da so pri šivanju vaše roke proste. Dvig tačke je poljuben - lahko je minimalni pri šivanju robov, lahko maksimalni pri šivanju debelejših tkanin. Nepogrešljiv je tudi pri šivanju aplikacij.

Avtomatična regulacija pritiska šivalne tačke

Stroj ima samodejno regulacijo pritiska šivalne tačke, kar omogoča enostavno šivanje jerseya brez nabiranja tkanine. Regulacija pritiska šivalne tačke omogoča tudi enostavno prišivanje aplikacij, zelo je v pomoč pri okroglinah, saj bo tačka "mehka" in boste brez problema vijugali po še tako zapleteni aplikaciji.

Spominski šivi

Šive lahko spominsko določite in tako bo stroj pri sestavljanju vedno naredil točno določeno število vbodov - idealno za quilting.

Vodilo za šivanje vzporednih šivov

Vodilo je nameščeno v posebne utore, ki se nahajajo na rokavniku in lahkotno drsijo levo in desno, tako da enostavno spreminjate pozicijo vašega vzporednega šiva.

Superiorno vdenjevalo sukanca v šivalno iglo

Vdenjanje sukanca v šivalno iglo ne more biti lažje. Nastavite sukanec, potisnite vzvod ... in šivajte. Zahvaljujoč napredni obliki novega vdenjevala bo sukanec vedno vdet enostavno in natančno.

Glavne funkcije:

- 350 uporabnih, dekorativnih in quiting šivov
- 763 šivalnih programov
- 4 različne pisave (ABC/123)
- vertikalni lovilec (tiho delovanje)
- rokavnik
- enostavna nastavitev spodnjega vretena v čolniček
- samodejna napetost sukanca
- nastavljiva dolžina in širina vboda - celo do 9 mm
- samostojni motor za navijanje sukanca na spodnjo vreteno (špulček)
- visokoresolucijski ekran na dotik
- hitrost do 1.060 vbod/min
- nastavljiva hitrost šivalnega stroja tudi preko drsnika za hitrost
- USB vtič za dodajanje lastnih vzorcev oz dekorativnih programov
- dodatni program za kreiranje lastnih vorcev "Stitch composer"
- Acu Feed Flex sistem za zgornji pogon šivalne tačke
- 3 različne vbodne plošče 
- enostavna menjava vbodne plošče v enem koraku
- ozka tačka P351 za šivanje ravnega šiva kot pri industrijskem stroju
- samodejni dvig šivalne tačke
- dodatni "extra" dvig šivalne tačke
- kolenski dvig šivalne tačke
- senzor za šivalno tačko
- samodejno napetost šivalne tačke na obdelovanem materialu (senzor)
- samodejni odrez sukanca
- 91 pozicij šivalne igle (od leve proti desni)
- pozicija igla (vklop/izklop igle)
- samodejno vdevanje sukanca v iglo
- START/STOP tipka za samodejno šivanje
- senzor za pomanjkanje spodnjega sukanca na vretenu (špulček)
- 9 LED luči na različnih pozicijah + izvlečna LED luč (nastavljiva)
- velika delovna površina (280 mm)


Opomba glede debeline sukanca: šivalni stroj lahko uporablja najdebelejši sukanec v debelini #80. Običajno se v tekstilu uporablja tanjši sukanec debeline #120 (bombaž, jersey, svila), delovna oblačila sukanec #100 in dekorativni šivi za jeans, umetno usnje v debelini #80.

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.