-10%

JANOME M7 CONTINENTAL PROFESSIONAL

1063062
Servis od vrat do vrat
Preberi več
5 let garancije
Preberi več
Garancija nizke cene
Preberi več

Računalniški šivalni stroj, 1130 programov

 

 

Akcijska ponudba velja tudi v trgovini Kranj.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: €3779

 

 

Cena z ddv
3.401,10 €3.779,00 €
ali 24 x 173,20 € (leanpay)
Cena v zadnjih 30 dneh

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NA ZALOGI

 

Vrhunski šivalni stroj Janome M7 Continental Professional (CM7P)

Inženirji blagovne znamke Janome vedo, da so zahteve šivalnih ljudi danes povsem drugačne od zahtev v preteklosti, zato so ustvarili neverjeten stroj, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja, tudi najbolj pretirana. Spoznajte edinstven šivalni stroj Janome Continental M7 Professional, ki je bil zasnovan z mislijo na vaše potrebe.

Ta model stroja ima inovativne in uporabne funkcije, ki jih ne boste našli v nobenem drugem šivalnem stroju.

 

Kaj je tako neverjetnega na njem?

 

Ogromen delovni prostor

Janome Continental M7 Professional (CM7P) je stroj z največjo šivalno površino, njegov prostor med iglo in roko stroja je 34 cm, medtem ko je višina od mize do zaslona stroja kar 14 cm. Noben večnamenski stroj ni tako velik in zato tako priročen za uporabo.

 

Moč in vzdržljivost

Janome CM7P uporablja motor najnovejše generacije, kovinske komponente in kovinsko strukturo, ki zagotavljajo vzdržljivost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo, kar so znane značilnosti šivalnih strojev Janome. Ni pozabljena moč šivanja, zahvaljujoč kateri lahko Janome CM7P zlahka šiva vse vrste materialov, še posebej debele in težke, kot so lan, denim, usnje itd.

 

Hitrost šivanja

Continental M7 ni le največji, ampak tudi najhitrejši večnamenski šivalni stroj. Sodoben, brezšumen motor zagotavlja 1300 niti na minuto (standardni šivalni stroji imajo približno 860 niti na minuto), hkrati pa zagotavlja ustrezno trdnost in stabilnost med delom.

 

 

Inteligentni spodnji transportni sistem

SFS-I Novi inteligentni sistem podajanja materiala je zasnovan tako, da odlično vodi material med šivanjem (brez nenamernega raztezanja ali nabiranja, kar je še posebej pomembno pri šivanju elastičnih tkanin).

 

Senzor spodnjega vretena

Zahvaljujoč tej funkciji ne boste nikoli več našli situacije, ko boste po nekaj centimetrih šivanja ugotovili, da niste ničesar šivali, ker vam je zmanjkalo sukanca. Tehnologija, ki se uporablja v Janome CM7P, nenehno spremlja, koliko sukanca ostane na kleklji, in vas obvesti, če ni dovolj. Opomnik za samodejno čiščenje stroja Čisti stroj je stroj brez napak, zato vas bo Janome Continental M7 Professional obvestil, ko ga je treba očistiti. To je velika pomoč. Pogostost prikazovanja obvestil lahko prilagodite stvarem, ki jih šivate.

 

Samodejno dviganje in spuščanje tačke

Šivalni stroj samodejno dvigne in spusti tačko, ko se šivanje začne ali ustavi. Ta funkcija je že na voljo pri drugih modelih šivalnih strojev Janome, vendar kot edini CM7P spušča podajalnik, medtem ko dviguje tačko. To omogoča enostavno in popolnoma brez zapenjanja tkanine pod tačko. To lastnost boste cenili vsakič, ko boste šivali.

 

Bralnik QR kode

To je edinstvena funkcija, ki deluje z brezplačno aplikacijo AcuSpark. Že v sami aplikaciji si lahko ogledate, kako natančno sukati stroj, zamenjati iglo ali vreteno. Na zaslonu stroja imate dostop do namigov, kako uporabljati nastavitev hitrosti šivanja, oznak na igelni plošči, kako pravilno zamenjati tačke ali opis, čemu služijo različne funkcije stroja. Poleg tega boste s skeniranjem QR kode poleg izbranega šiva dobili podrobne informacije o možnosti spreminjanja tega šiva in namige, za katere materiale se izbrani šiv lahko uporablja.

 

Napredni LCD zaslon na dotik

Uporaba velikega barvnega 7-palčnega zaslona na dotik je kot delo na svojem najljubšem tabličnem računalniku. Enostavno berljiv zaslon prikazuje vse informacije, ki jih potrebujete za enostavno in zelo udobno šivanje. Iz informacij na zaslonu boste izvedeli, kateri šivi so na voljo za izbiro, kateri šiv je bil izbran in kakšne so njegove možnosti spreminjanja (spreminjanje dolžine, širine, ustvarjanje zrcalne slike ali možnost šivanja z dvojnim šivom). igla). Našli boste tudi namige o uporabi šivov, ki jih ponuja stroj. Poleg tega lahko na tako velikem zaslonu enostavno kombinirate različne šive ali zaporedja črk in jih shranite v pomnilnik stroja, tako da se po potrebi hitro vrnete k njim.

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.