ZOJE C5000-356-02 SET

1062393
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več

3-igelni, 5-nitni industrijski pokrivno-robilni stroj (iberdeck) za robljenje pletiva in izdelavo dekoracijskih šivov, z vgrajenim AC servo varčnim motorjem 220V, pozicijo igle (gor/dol), komplet z mizo in nastavljivim kovinskim stojalom.

 

 

 

 

Cena z ddv
1.019,00 €
ali 24 x 46,70 € (leanpay)

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit
NI ZALOGE
ZOJE ZJ562A-156M-BD SET


 
3-igelni, 5-nitni industrijski robilni stroj, razmak med iglama 5,6 mm, z vgrajenim energijsko varčnim 230-240V AC servo motorjem komplet z mizo in metalnim nastavljivim stojalom. Poleg dvojnega robilnega šiva lahko izdeluje tudi pokrivno-dekorativni šiv. Robilni stroj je nepogrešljiv za šivanje raztegljivih materialov, pletiv, jersey-ja, itd.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Šiv

Coverlock šiv.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Glavne funkcije:

- za robljenje pletiva, jersey-ja
- diferencialni transport preprečuje nabiranje
- zgornji polagalec za izdelovanje dekorativnega šiva (zgornji polagalec je možno izklopiti)
- avtomatska pozicija igle
- vgrajen energijsko varčen 550W AC servo motor
- razmak med iglama: 5,6 mm (3,2 mm)
- vodilo za robljenje različnih širin
- najvišja hitrost šivanja 5.000 vbodov/min
- centralno mazanje
- sistem igel: UY 128 GAS

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.