TEXI X PREMIUM

1041949
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več
1-igelni, 1-nitni stroj za šivanje gumbov, z vgrajenim AC servo motorjem. Za šivanje gumbov z do dvema ali štirimi luknjami po navzkrižni ali paralelni metodi, komplet z AC servo vačnim motorjem 220V. 1 leto garancije.
Cena z ddv
1.290,00 €
NI ZALOGE
TEXI X PREMIUM EX

 

1-igelni, 1-nitni stroj za šivanje gumbov, z vgrajenim AC servo motorjem. Za šivanje gumbov z do dvema ali štirimi luknjami po navzkrižni ali paralelni metodi. Standardno opremljen z nadzorno ploščo, na kateri se lahko spremeni število šivov v ciklu.

Opremljen z nastavkom (držalom) za šivanje ploskih gumbov. Manšetne gumbe lahko šivate po namestitvi nastavka B2401-373-0B0. Odvisno od velikosti gumba in širine luknjice je potrebna uporaba posebnih dodatkov in adapterjev.

Šiv

Gumbi.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Glavne funkcije:

- za šivanje ploskih gumbov ali manšetnih gumbov (po namestitvi posebnega nastavka)
- cikel za 8, 16 ali 32 šivov
- za šivanje gumbov premera 10 -28 mm
- razmak med luknjicami gumba 2,5 - 6,5 mm
- hitrost šivanja do 1.500 vbodov na minuto
- avtomatski odrez sukanca
- avtomatski dvig tačke
- napetost 220-240V
- vgrajen energijsko varčni AC servo motor
- sistem igel TQX1 ali TQX7 (za ploske gumbe)

 

Tehnične specifikacije: 

Vrsta šivalnega stroja za gumbe mehanski
Premer gumba 10 - 28 mm
Največja površina šivanja 6.5 - 6.5 mm
Avtomatski odrez sukanca da
Število vzorcev 3
Motor je vgrajen v glavo da
Najvišja hitrost šivanja 1500 v.n.m.
Sistem igel TQX1 / TQX7
Sestava komplet

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

/ 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.