TEXI LED BA15D

1047288

LED sijalka za gospodinjske šivalne stroje, bajonetna (brez navoja). 230V, 2W.

Cena z ddv
4,50 €
NA ZALOGI Dostava 1-3 dni

 

SIJALKA LED ZA GOSPODNIJSKE ŠIVALNE STROJE

TEXI BA15D

 

Bajonetna sijalka LED BA15D je trenutni hit na svetovnem tržišču, saj gre univerzalno bajonetno sijalko v tehnologiji LED, ki ustreza skoraj vsem šivalnim strojem, ne glede na znamko; Bagat šivalni stroji, Janome, Brother, Elna, Toyota, Husqvarna, Pfaff, Singer, itd.

Izredna nizka poraba električne energije, samo 2 W, daje sijalki bistveno boljšo in svetlejšo svetilnost, kot predhodna, starejša verzija halogenskih bajonetnih žarnic za šivalne stroje, s 15-Watno močjo. 

Za diode, ki se uporabljajo pri izdelavi LED sijalk je značilna visoka svetlobno učinkovitostjo z minimalno porabo energije. Tako prihranite do 90% energije v primerjavi s klasičnimi žarnicami. Za razliko od fluorescentnih žarnic in halogenskih razsvetljav, LED doseže polno moč v času vklopa in je odporna na pogosto vklapljanje in izklapljanje.

 

Tudi njena bela svetloba se izkaže kot absolutna prednost pri šivanju temnih materialov, s temnimi sukanci, saj se led bela svetloba ne odbija nazaj uporabniku v oči in obseg vidljivosti je še boljši.

 

Tehnični podatki:

 

- Vrsta navoja: BA15D

- Poraba energije: 2 W (ekvivalent 20 W v tradicionalni žarnici)

- Napetost 220 - 230 V

- Barva: cool 6500 K

- Vidni kot: 360 °

- Približno število ON / OFF vklopov in izklopov > 120.000

- Življenjska doba: 20.000 ur

- Kapaciteta: 80 LM / W

- Dimenzije: (DxŠ): 45x15 mm

- Certifikati: CE, ROHS

- Razred energijske učinkovitosti A +

 

LED sijalko lahko nadomestite na vseh gospodnjinjskih šivalnih strojih, ki uporabljajo bajonetno vpenjanje, ki je standardne dimenzije - ne glede na proizvajalca!

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.