JANOME SKYLINE S9

1049333
Servis od vrat do vrat
Preberi več
5 let garancije
Preberi več
Garancija nizke cene
Preberi več

Novi model iz serije Skyline, šivalno-vezilni stroj, Wi-Fi, 1389 programov

 

 

Cena z ddv
3.117,42 €
ali 24 x 142,88 € (leanpay)

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NA ZALOGI Dostava 1-3 dni

JANOME SKYLINE S9
Šivalno vezilni stroj

Najnovejši model odlične serije Skyline. Je šivalni in vezilni stroj z naprednimi funkcijami, vključno z najnovejšo "Stitch Tapering Function", ki omogoča ožanje dekorativnih programov, spreminanje kotov, itd., kar daje dekoraciji še posobno lep videz. S9 ima že Wi-Fi tako, da je prenos vezilnih programov še bolj enostaven.

Model je zelo podoben popularnemu šivalnemu stroju Skyline S7: samodejni dvig šivalne tačke, avtomatična napetost in pritisk šivalne tačke, odrez sukanca, ... ima pa tudi že dodane ozke tačke za zgornji pogon materiala, Acu Flex, ki pride do izraza pri šivanju zelo debelih, delikatnih materialov, kot so usnje, jeans, debelo platno. 

Šivalni-vezilni stroj Skyline S9 je narejen za katerikoli šivalni projekt, ki se ga boste lotili! Ima vso moč, potrebno za ustvarjanje vaših šivalnih projektov. Od torb, odej, oblačil do usnjenih izdelkov ali celo pletiv, jersey-ja. Je vsestranski šivalni stroj z možnostjo čudovitega vezenja. Hitrost vezenja je vrhunska, saj se z 860 vbod./min lahko primerja z večino industrijskih vezilnih strojev. Serijsko je dodano veliko vezilnih motivov, monogramov, ima na izbiro velik nabor različnih vrst pisav. Računalniški najsodobni šivalno-vezilni stroj, ki navduši še tako zahtevnega uporabnika. 

Pri nakupu šivalnega stroja in vezilnega programa imate šolanje na šivalnem stroju vključeno v ceno paketa! Priporočeno je, da prinesete s seboj prenosni računalnik, da vam lahko naši tehniki inštalirajo vezilni program in pokažejo delovanje programa.

Priporočamo tudi SET za vezenje: Embroidery Starter KIT

 


 

Šivanje in vezenje kot profi. Ima vse. Popolnoma vse.

Dvojna igla

Šivalni stroj ima možnost šivanja z dvojno iglo.

Lahek dostop do notranjih delov stroja

Notranji deli šivalnega stroja so kovinske konstrukcije, kar zagotavlja trpežnost, stabilnost in dolgotrajnost. Lahek dostop do notranjih delov zagotavlja lažje vzdrževanje, ki podaljša življenjsko dobo šivalnega stroja.

Samodejni dvig šivalne tačke in ostale prednosti

Šivalna tačka se vzdigne samodejno in hkrati tudi samodejno odreže oba sukanca - popolno avtomatsko! Vse tipke so prilagojene za izvajanje najbolj potrebnih šivalnih operacij, zaključkov, itd. Vse je pri roki; samodejna zatrditev šiva, dvig/spust igle, zatrditev zadnjega šiva, dvig šivalne tačke, odrez sukanca in drsnik za regulacijo hitrosti šivalnega stroja.

Prenosni kovček

Prenosni kovček iz trde trpežne tkanine zagotavlja varno shranjevanje in prenašanje šivalnega stroja.

Možnost fine nastavitve pravilne gostote šiva

Nastavitev šiva na različnih materialih

 

Avtomatična regulacija pritiska šivalne tačke

Stroj ima samodejno regulacijo pritiska šivalne tačke, kar omogoča enostavno šivanje jerseya brez nabiranja tkanine. Regulacija pritiska šivalne tačke omogoča tudi enostavno prišivanje aplikacij, zelo je v pomoč pri okroglinah, saj bo tačka "mehka" in boste brez problema vijugali po še tako zapleteni aplikaciji.

Superiorno vdenjevalo sukanca v šivalno iglo

Vdenjanje sukanca v šivalno iglo ne more biti lažje. Nastavite sukanec, potisnite vzvod ... in šivajte. Zahvaljujoč napredni obliki novega vdenjevala bo sukanec vedno vdet enostavno in natančno.

Velika izbira programov

Izbirajte med kar 1389. programi, vključno z overlock in dekoracijskimi šivi, 13 vrst gumbnic, ki jih stroj izdeluje samodejno + dodatna fiksirna plošča za izdelovanje gumbnic za zelo občutljive, tanke ali debelejše materiale. 7 vgrajenih abeced in monogrami velikosti do 9 mm.

Vrhunska LED osvetlitev 

Stroj ima 8 LED luči pozicionirane po vsej delovni površini  stroja, ki poskrbi za odlično osvetljenost delovne površine šivanja brez prekomernega segrevanja stroja. Sistem polne intenzivnosti osvetlitve z 8 LED diodami, podpora aplikaciji za šivanje s pomočjo na zaslonu, zaslon na dotik se dvigne in spusti na želeno višino.

Avtomatičen odrez sukanca

Stroj bo ob zaključku samostojno dvignil šivalno iglo in odrezal sukanec. Sukanec bo odrezan natančno, odrezan je spodaj in ne bo viden na vašem materialu. Stroj odreže sukanec v dolžini, da brez težav lahko nadaljujete s šivanjem, ne da bi ga potegnilo ven iz šivalne igle. Janome šivalni stroji imajo dvojni odrez sukanca, enako kot profesionalni konfekcijski šivalni stroji.

AcuFeed Flex

Vgrajen sistem dodatnega zgornjega pomika transportnih zobcev AcuFeed Flex z lastnim motorčkom odlično vodi vaše tkanine tako na zgornji kot na spodnji strani, ne glede na debelino tkanine. Idealno za prešite odeje, usnjene izdelke in nepogrešljivo pri patchworku.

Rokavnik s praktičnim predalom za pribor

Šivalni stroj ima praktičen rokavnik za enostavno šivanje okroglih elementov, kot so hlače, rokava, skratka deli, ki so težje dostopni. V predalu pa je varno shranjen bogat pripadajoči pribor.

Velika delovna površina

Janome Skyline S9 je večji kot običajni elektronski šivalni stroj - ima kar 21 cm razdalje med iglo in vratom stroja. To vam omogoča lažje šivanje večjih elementov, kot so npr. zavese.

Enostavna menjava vbodne plošče

Konverter za menjavo vbodne plošče ne potrebuje ne vijaka in ne izvijača zahvaljujoč novi tehnologiji OneStepTM Needle Plate Conversation. Enostavno pritisnete na vzvod konverterja, vbodna plošča samodejno poskoči ven iz ležišča, vzamete drugo vbodno ploščo (npr. za prešivanje) in jo enostavno namestite s clip zatičem.

Drsnik za regulacijo hitrosti šivalnega stroja

Elektronski šivalni stroji, kjub temu, da pritisnite stopalko do konca, začnejo šivati počasi potem pa zelo hitro preidejo v maksimalno hitrost, kar vam omogoča lažji nadzor nad šivanjem.

Program za lastne dekoracije Stitch Composer

Šivalni stroj Skyline S7 ima že priložen računalniški program za lastno kreiranje vzorcev. Enostavno izberete dekoracijo, ki jo želite imeti kot šivalni program (npr. oblika Triglava), določite točke šivanja in si prenesite svoj lastni vzorec na šivalni stroj preko USB ključa.

Funkcija zatrjevanja enega vboda

Zelo uporabna funkcija pri zatrjevanju cik-caka, dekorativnih vzorcev, aplikacij, overlocka, prišivanje gumba, ... povsod, kjer potrebujete neopazno zaključiti šiv.

O znamki

Janome je japonski proizvajalec šivalnih strojev s 100 letno tradicijo. Trenutno je v svetu šivanja vodilni in največji proizvajalec šivalnih strojev saj se lahko pohvali že z 70 milijoni proizvedenih strojev. Danes Janome niso samo šivalni stroji, temveč tudi vrhunski overlock, robilni in vezilni stroji ter tehnološko napredni roboti, ki se uporabljajo v industrijski proizvodnji. Janome izkoristi tam pridobljene izkušnje za ustvarjanje najkakovostnejšega šivalnega stroja.

Visoko-resolucijski LED zaslon na dotik

Želite izbrati overlock šiv, pa ne veste kako? Z enim samim dotikom izberete program, kjer je narisan overlock. Na ekranu se izpiše katero šivalno tačko je potrebno izbrati (na primer tačko "C"), dolžino in širino vboda šivalni stroj izbere samodejno (lahko pa izberete sami) in pričnete s šivanjem overlocka. Tako enostavno je tudi z ostalimi šivalnimi programi pa naj bo to aplikacijski šiv, elastičen cik-cak, dekoracija, itd.

Samodejno zatrjevanje šivov

Šivalni stroj ima samodejno zatrjevanje ravnih šivov na začetku in na koncu šiva.

Samodejna izdelava gumbnic (13 različnih)

Izdelava gumbnice je avtomatična - šivalni stroj na podlagi vašega gumba samodejno izdela gumbnico. Izdelava je profesionalna, saj se gumbnica najprej utrdi (da se ne zvija-tako, da je lepa na blagu), potem zašije in na koncu zatrdi, da se ne para. Šivalni stroj ima več različnih vrst gumbnic, saj se ene uporabljajo za jersey, druge za bombaž, svilo, tretje so dekorativne (očesne) za jakne, jeans, itd.

SFS+ transporter

SFS+ transporter (Superior Feed System) je sodoben, izboljšan sistem podajanja materiala pod šivalno tačko. 7-točkovni transportni sistem zagotavlja moč in enakomeren pomik blaga, pletiva, elastičnega materiala, svile, jeansa ali umetnega usnja.

Velika površina vezenja 300 x 230 mm

Ne skrbite glede velikosti vezenja vašega motiva. Skyline S9 ima veliko vezilno površino in 3 različne priložene vezilne okvire. V enem kosu lahko izdelujete velike in edinstvene vezilne motive.

Kolenski dvig šivalne tačke

Dvig šivalne tačke opravite enostavno s premikom vaše desne noge v stran, da so pri šivanju vaše roke proste. Dvig tačke je poljuben - lahko je minimalni pri šivanju robov, lahko maksimalni pri šivanju debelejših tkanin. Nepogrešljiv je tudi pri šivanju aplikacij.

 

 

Glavne funkcije (šivanje):

- 1389 programov
- 13 vrst avtomatičnih gumbnic vključno z dodatno fiksirno ploščo za izdelovanje gumbnic za zelo občutljive, tanke ali debelejše materiale
- 3 različne pisave (velike in male črke, števila, znaki)
- visokoresolucijski ekran na dotik
- vgrajen sistem dodatnega zgornjega pomika transportnih zobcev AcuFeed Flex z lastnim motorčkom za šivanje ekstremno debelih materialov (usnje), odeje, jeans, itd.
- regulacija širina šiva do 9 mm
- regulacija dolžine šiva do 5 mm
- površina med iglo in vratom stroja - 21 cm
- največja hitrost šivanja: 1.000 v.n.m.
- avtomatski odrez sukanca (z možnostjo samodejnega odreza ob koncu zadnjega šiva ali sekcije)
- pozicija šivalne igle (gor/dol) z možnostjo programiranja
- možnost menjave vbodne plošče brez uporabe izvijača (samo s pritiskom na gumb)
- nastavljiva hitrost šivanja
- START/STOP gumb
- samodejno zatrjevanje
- avtomatična napetost sukanca
- avtomatsko vdenjevalo sukanca
- rokavnik - 20 cm
- 6 LED svetilk za osvetlitev delovne površine na 3-eh različnih lokacijah
- samodejna regulacija pritiska tačke (9 stopenj)
- avtomatsko programiranje šivanja npr.: zaporedje šivov, ustvarjanje monogramov,...
- zrcaljenje šivov
- vzvratno šivanje
- možnost uporabe kolenskega dviga tačke
- samodejni dvig šivalne tačke (pri šivanju se šivalna tačko samodejno vzdigne v zgornji položaj)
- spust transportnih zobcev za prostoročno šivanje
- snap-on tačka SYSTEM MATIC
- vertikalen lovilec
- USB vtič za prenos lastnih dekorativnih šivov
- STITCH COMPOSER: program za kreiranje lastnih dekoracijskih vzorcev

 

Glavne funkcije (vezenje):

- 250 že vgrajenih modernih vezilnih motivov
- 16 različnih vrst pisav
- 2-3 monogrami
- velika delovna površina vezenja 300 x 230 mm
- Wi-Fi povezava: enostavni brezžični prenos vezilnih motivov
- samodejni odrez sukanca (tudi med fazami; na primer: med črkami)
- izredna visoko hitrost vezenja: 860 vbod/min
- opozorilni senzor za pretrganje sukanca in samodejni vrnitev igle do točke napake
- opozorilni senzor za spodnji sukanec
- možnost kopiranja, lepljenja, zrcaljenja, dodajanja motivov, pisav, itd.
- možnost vezenja kakršnega koli motiva
- samodejna ali ročna izbira ustreznega vezilnega okvirja
- USB vtič za prenos motivov
- 3 kos vezilni okvirji serijsko

 

Pripadajoča oprema:

- navadna tačka za ravni, cik cak šiv (A)
- tačka za patchwork 1/4 inch (O)
- tačka za slepi šiv (G)
- tačka za zadrge, ozka, (E)
- tačka za aplikacije - zaprta (F)
- tačka za aplikacije - odprta (F2)
- tačka za overlock z vodilom (M)
- tačka za prostoročno šivanje - zaprta
- tačka za prostoročno šivanje - odprta
- tačka za prostoročno šivanje cik cak-a
- tačka za izdelovanje robov
- tačka za vezenje
- tačka za šivanje gumbov
- tačka za izdelovanje gumbnic (R)
- stabilizator za tačko R za gumbnice
- ACU FEED Flex tačka široka za 9 mm
- ACU FEED Flex tačka 1/4 inch
- ACU FEED Flex tačka za zadrge, ozka tačka
- ACU FEED Flex tačka
- vodilo za robljenje drsno, široko za rokavnik
- rokavnik s predalom za pribor
- kolenski dvigovalec za šivalno tačko
- vbodna plošča za ravni šiv
- okvir za vezenje FA10 (100 x 40 mm)
- okvir za vezenje RE20a (200 x 170 mm)
- okvir za vezenje SQ14a (140 x 140 mm)
- 5 kos vreten (špulčki)
- set šivalnih igel
- izvijač
- krtačka za čiščenje
- trener, nožek za odrez gumbnice
- široko električno pedalo
- pokrivalo stroja Janome

 

Opomba glede debeline sukanca: šivalni stroj lahko uporablja najdebelejši sukanec v debelini #80. Običajno se v tekstilu uporablja tanjši sukanec debeline #120 (bombaž, jersey, svila), delovna oblačila sukanec #100 in dekorativni šivi za jeans, umetno usnje v debelini #80.

202144009 JANOME
1040740
Tačka za skrite zadrge
Cena z ddv
15,50 €
130/705 H-S VDS 90 STRETCH
407721
Specialne šivalne igle nemškega proizvajalca SCHMETZ za šivanje pletiv (jersey). Debelina 90, pakirano 5 kos. Namen: šivanje debelejših elastičnih materialov, aplikacij
Cena z ddv
3,80 €
202096005 JANOME
1039693
Tačka za nabiranje
Cena z ddv
10,00 €
202098007 JANOME
1039695
Tačka za všivanje biserov in perl
Cena z ddv
9,50 €
202093002 JANOME
1039713
Tačka za dekoracijo (piping)
Cena z ddv
14,00 €
200277062 JANOME
1036090
Lična škatlica Janome s 25 kos original vreten (roza barva). Vretena so namenjena za vse šivalne stroje Janome in tudi ostale, Brother, Elna, Toyota, Bagat, itd.
Cena z ddv
15,50 €
202087003 JANOME
1039687
Tačka s sredinskim vodilom
Cena z ddv
11,50 €
202091000 JANOME
1039712
PTFE tačka za umetnjo usnje
Cena z ddv
17,00 €
200122005 JANOME
1026823

Originalna vretena Janome (10 kos) namenjeno vsem šivalnim strojem Janome in tudi ostalim, Brother, Toyota, Elna, Bagat, itd.

Cena z ddv
10,00 €
202088004 JANOME
1039689
Tačka za všivanje vrvic
Cena z ddv
11,50 €
EMBROIDERY STARTER KIT
03378
Začetni komplet za vezenje: 27 sukancev različnih barv, spodnji sukanec, vodotopna folija, flizelin, ...
Cena z ddv
179,00 €
202130002 JANOME
1040177
Optična povečevala 3 kos (2, 4 in 6-kratno povečanje) za šivalne stroje MC 8200,8900, 9900. Odlični pripomoček k šivalnem stroju. V veliko oporo pri šivanju detajlov, patchwork, quilting, prostoročno prešivanje, itd.
Cena z ddv
35,00 €
202099008 JANOME
1039696
Paspulirna tačka
Cena z ddv
31,00 €
202084000 JANOME
1039684
Tačka za vzporedno šivanje dekoracijskih vbodov
Cena z ddv
12,00 €
202083009 JANOME
1039683
Tačka za ravni šiv
Cena z ddv
10,50 €
202135007 JANOME
1044513

Naprava za krožno šivanje od 8-26 cm. Primerno za šivalne stroje Janome Skyline S5, S7, MC9900, MC8900, MC8200, MC15000

Cena z ddv
42,00 €
859430009 JANOME
1040739
Dodatno stojalo za 5 sukancev za šivalne stroje MC9900, Skyline S5 in S3, MC500E. Idealno za šivanje z večimi barvami, večjimi navitji sukancev, itd.
Cena z ddv
60,00 €
202085001 JANOME
1039685
Tačka za šivanje okrasnih vrvic
Cena z ddv
9,00 €
202090009 JANOME
1039711
Tačka za všivanje bleščic
Cena z ddv
12,00 €
861401215 JANOME
1045061
Podaljšana miza 50 x 30,5 cm za šivalne stroje Janome Sykline S3, S5, S7 in S9. Mizica je iz kompaktne plastike, opremljena z metrično skalo in colsko skalo. Povečajte si svoj delovni prostor.
Cena z ddv
92,50 €
130/705 H-S VMS 75 STRETCH
139252
Specialne šivalne igle nemškega proizvajalca SCHMETZ za šivanje pletiv (jersey). Debelina 75, pakirano 5 kos. Namen: šivanje tankih elastičnih materialov
Cena z ddv
3,80 €
202080006 JANOME
1039681
Tačka za robljenje 6 mm
Cena z ddv
21,00 €
130/705 H VCS 80 UNIVERSAL
407683
Univerzalne šivalne igle nemškega proizvajalca SCHMETZ. Debelina 80, pakirano 5 kos. Namen: šivanje tanših materialov
Cena z ddv
2,00 €
SPIRIT 2 - 100 ml
1063376

Specialno olje za šivalne stroje. Netoksičen, brez vonja in barve, nevtralen za plastiko. Idealen za mazanje šivalnih strojev in drugih mehanizmov v tekstilni industriji. Priročen in odličen za mazanje na težko dostopnih mestih. 

Cena z ddv
4,48 €
202086002 JANOME
1039686
Aplikacijska tačka
Cena z ddv
11,50 €
202089005 JANOME
1039710
Tačka za quilting z vodilom
Cena z ddv
25,00 €
202095004 JANOME
1039692
Naprava za nabiranje
Cena z ddv
77,00 €

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.