JANOME DIGITIZER MBX V5.5

1062979
Profesionalni program za vezenje.
Cena z ddv
1.299,00 €
NI ZALOGE
JANOME DIGITIZER MBX


Program za profesionalno vezenje

Najnovejša različica celotnega profesionalnega programa JANOME Digitizer MBX (različica 5.0). Janome Digitizer MBX V5.5 ima nov izgled in izboljšave v uporabnosti, ki vam omogočajo lažje ustvarjanje vezilnih vzorcev. Janome Digitizer MBX v5.5 je popoln paket ... Želite, da bi lahko vaše oblikovalske ideje / risbe pretvorili v šive?

S to programsko opremo lahko; preprosto uvozite sliko, da se samodejno zapolnijo s šivi ali uporabite sliko kot ozadje, ki ga zapolnite z digitaliziranimi šivi. Morda že imate vrsto modelov vezenin, se navdihnite in ustvarite nove modele iz teh modelov vezenin, ustvarite postavitve, meje, dodajte črke, dodajte motive. Ustvarite modele in stile iz različnih orodij - apliciranje, rezanje, prepletanje ambientov, trapunto, štoparice, izrezljane žigosanje, žigosanje motivov, gumbnice, če naštejemo samo nekatere. Ta programska oprema je izdelek z operacijskim sistemom MS Windows®, ki vključuje številne konvencije, s katerimi je večina uporabnikov osebnih računalnikov že seznanjena. Digitizer omogoča brezhibno integracijo z CorelDRAW® Essentials, najbolj priljubljenim vektorskim risalnim paketom za domače uporabnike. Ta kombinacija nudi bolj učinkovit in uporabniku prijazen pristop k oblikovanju vezenin. To programsko opremo lahko kupite pri lokalnem prodajalcu izdelkov Janome.

Opomba: CorelDRAW® Essentials in njegov sestrski izdelek Coral PHOTO-PAINT® Essentials X6 je mogoče zagnati tudi kot samostojne aplikacije.


Uporabniški vmesnik
Vaša programska oprema za vezenje ima en delovni prostor ali „okno za oblikovanje“, s katerim v njem sodelujete z različnimi načini. To vam omogoča, da spremenite ali ustvarite modele vezenin z uporabo obsežnega nabora orodij. Hkrati lahko odprete več modelov in preklapljate med posameznimi karticami.


Orodjarne
Orodjarne so kot orodne vrstice, saj vsebujejo programska orodja. Vendar pa vsaka zbirka orodij predstavlja tipičen scenarij, v katerem se boste ukvarjali, na primer prilagajanje modelov ali urejanje predmetov. Nekatera orodja se lahko pojavijo v več kot enem scenariju. Kot taka so zbirke orodij organizirane bolj ali manj po skupnih operacijah, začenši z upravljanjem vaših modelov.


Upravljanje oblikovanja
Integriran način za ogled in organizacijo vseh modelov vezenin ter vgrajeno knjižnico za vezenje, ki vam omogoča:
    • Poiščite modele z različnimi sredstvi, vključno z znanimi projektnimi informacijami.
    • Ustvarite organizacijsko strukturo za enostavno kategorizacijo.
    • Batch-convert izbrane oblikovne datoteke v veliko formatov šivov, kot so JEF, SEW, DST, EXP in drugi.
    • Natisnite izbrane modele ali jih pošljite na vezilni stroj za šivanje.
    • Poiščite modele za vezenje kjer koli na trdem disku ali zunanji napravi za shranjevanje in jih po želji dodajte v knjižnico za vezenje.


Upravljanje oblikovanja
- Ogled informacij o oblikovanju
- Izberite tkanino iz vgrajenega seznama tkanin
- Spreminjanje barv ozadja in prikaza
- Prilagodite razmik med šivi
- Prilagodite grafikone niti iz številnih vgrajenih barvnih kartic za blagovno znamko
- Spremeni barve v obstoječem dizajnu vezenja
- Vstavite dodatne modele obstoječa zasnova
- Barvno kolo - spremenite barve oblikovanja z različnimi barvnimi shemami in možnostmi barvnih odtenkov
- Lahko kolesarite uporabljene barve
- Optimizirajte barvne spremembe v oblikovanju ob ohranjanju barvnih plasti


Črke in monogram
Ustvarite črke za vezenje z različnimi vgrajenimi pisavami za vezenje in pisavami TrueType - izhodne črte postavitve črk - vodoravno, navpično, krožno, po meri, črkanje z napisom, prednastavljeno - Preoblikujte črke - spreminjanje velikosti, vrtenje, prilagajanje razmika, preoblikovanje osnovne in manipuliranje - Posebna pisava - vstavljanje znakov, dodajanje flair skripta, dodajanje črk monograma, spreminjanje vrst črk pisave, podloga za pisanje - Razdeljeno pisavo in monograme - Razdelitev besed ali monogramov v posamezne komponente, kar omogoča urejanje posameznega elementa


Artwork
Vektorsko ali bitno sliko lahko vstavite, prilepite ali optično preberete v programsko opremo za vezenje in jo uporabite kot digitalizacijo predlog ali „ozadij“. V orodjarni Artwork lahko uvozite elektronsko umetnino v programsko opremo za vezenje, jo urejate in pripravljate za samodejno digitalizacijo. - Pretvarjanje umetniškega dela - ta programska oprema standardno vključuje celotno zbirko orodij za risanje CorelDRAW® Essentials, ki ponujajo številne tehnike za oblikovanje osnutkov in oblik na zaslonu. Programska oprema deluje v tako imenovanem načinu Vezenje. Nasprotno pa CorelDRAW® Essentials deluje v grafičnem načinu. Način Grafika vam omogoča pretvorbo vektorske grafike neposredno v predmete za vezenje. Vezenje lahko pretvorite tudi v vektorske objekte.


Samodejno digitaliziranje
Podpira avtomatsko in polavtomatsko digitalizacijo bitnih slik in vektorskih risb. - Orodja Click-to-Stitch nudijo vse, kar je potrebno za digitalizacijo oblik v bitnih slikah samodejno brez uporabe ročnih metod digitalizacije. - Uporabite samodejno digitalizacijo PhotoStitch, da ustvarite vezenje s fotografijami ali drugimi slikami, barvnimi ali sivinskimi odtenki. Izdelki PhotoStitch so sestavljeni iz vrst šivov različnih razmikov.


Urejanje
Poleg splošnih sprememb modela, kot so spreminjanje palete niti in oblikovnih barv, lahko urejate oblikovne predmete in celo posamezne šive. V orodni vrstici Urejanje predmetov je na voljo veliko orodij za preoblikovanje, spreminjanje velikosti, vrtenje predmetov, kot tudi za dodajanje ali odstranjevanje kotov šiva.


Ročna digitalizacija
Podobno kot kreativno risanje, vendar imajo objekti, ki jih narišete, lastnosti šiva. - Vrste šivov - enojne, trojne, skulpture, motivi, vbodom, klešče, cik-cak, saten, 3D-saten, odeja - zapolnitve šivov - tatami, saten, 3D-saten, reliefni, motiv, valoviti, križev, enojni trakovi Stipple, Stipple StemStitch, Blanket - Stitch Effects - ukrivljena polnila, Feather Edge, Gradient Fill - Freehand - Funkcija Freehand Embroidery vam omogoča ustvarjanje modelov z ročno narisanim videzom, kar je težko doseči z običajnimi metodami digitalizacije. Orodja Freehand Embroidery lahko upravljate z miško ali peresom WACOM. - Izreži in zapolni luknje - Odstrani osnovni šiv, Digitaliziraj luknje v objektih, Izpolni luknje v predmetih - Stitch Reinforcement - Avtomatska podloga, Nastavitve podloge, Pull kompenzacija, Ojačaj obrise.


Možnosti:
Digitizer MBX ima možnosti za avtomatsko, polavtomatsko in ročno ustvarjanjev vzorcev za vezenje, tako da lahko uporabniki, ki bodo to nalogo prevzeli prvič, sledili navodilom korak za korakom, medtem ko bodo lahko ostali uporabili svoje veščine.
• Funkcija - "Click-to-Design" - samodejno pretvori vektorske datoteko, sliko ali risbo do končnega projekta za vezenje s pritiskom na en sam gumb. V 5 sekundah imate končano vezenje.
• Sposobnost - "Click-to-Stitch" - polavtomatsko dizajniranje vezenine. Označite odsek ali logotip in ga pretvorite v vezenje (enega za drugim, tako kot boste želeli, da veze).
• Funkcija - "Freehand" - uporabite domišljijo za oblikovanje vezenin, popraviti obrise, dodajte podatke in izberite med široko paleto šivov in dopolnil, da bi dobili točno tak rezultat, kot ga želite.
Ne glede na način, bo rezultat profesionalen. Še več, lahko si jo ogledate v predogledu preden začnete šivanje na zaslonu računalnika.


Napredne spremembe
- upravljanje z vzorci
- prilagajanje vzorcev (lahek dostop do informacij o vzorcu; izboljšano spreminjanje barv vzorca; preprosto spreminjanje razmaka med šivi)
- urajanje vzorcev (možnost kopiranja lastnosti vzorca iz enega na druge vzorce; dodajanje in odstranjevanje kotov šivanja)

/ 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.