GLOBAL WF 3955-45 AUT SET

03352
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več

1-igelni industrijski šivalni stroj z dolgo glavo (45 cm), za usnje, trojni transport, avtomatični odrez sukanca, komplet z mizo in stojalom.

 

 

Cena z ddv
2.480,00 €
ali 24 x 113,67 € (leanpay)

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NI ZALOGE

1-igelni industrijski šivalni stroj s trojnim pogonom (tačka, transport in igla) z dolgo glavo švalnega stroja (45 cm) je primeren za šivanje zelo debelih materialov kot so cerade, pravo oziroma umetno usnje, debel filc, večje naklade blaga, itd.

Šivalni stroj lahko uporablja max. debelino sukanca celo #11, kar zagotavlja estetiko šiva in trdnost. 

Šivalni stroj ima samodejni odrez sukanca, avtomatskim zatrjevanjem vbodov (spredaj, zadaj), priročen display za nastavitev hitrosti, zatrjevanja, števila vbodov, z vgrajenim energijsko varčnim AC servo motorjem 220V in samodejnim dvigom tačke. Stroj je v  kompletu s Premium mizo 105 x 55 cm in metalnim nastavljivim ogrodjem, ki je nastavljiva po višini.

 

 

Daljša glava stroja

Stroj ima daljšo glavo, ki meri 45 cm od šivalne igle do stroja. S tem se pridobi na moči in večji delovni površini.

Popoln in močan šiv

Stroj je primeren za šivanje zelo debelih materialov kot so cerade, pravo oziroma umetno usnje, debel filc, večje naklade blaga, itd. Šivalni stroj lahko uporablja max. debelino sukanca celo #11, kar zagotavlja estetiko šiva in trdnost.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Dostava, priklop in šolanje na stroj

 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

Tehnične specifikacije: 

 

1-igelni šivalni stroj za materiale srednje debele in debele
Vrsta transporta trojni transport
Avtomatski odrez sukanca da
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski dvig tačke da
Avtomatsko zatrjevanje da
Čistilec nici ne
Gumb za kontrolo šiva da
Motor je vgrajen v glavo da
Vrsta mazanja centralno
Stranski odrez sukanca ne
LED osvetlitev delovne površine da
Največja dolžina šiva 9,0 mm
Višina dviga tačke 16 mm (nožno 11 mm)
Najvišja hitrost šivanja 2000 v.n.m.
Sistem igel 135X17
Miza stroja 105x50 cm
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet

 

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.