202095004 JANOME

1039692
Naprava za nabiranje
Cena z ddv
77,00 €
NI ZALOGE

 

Specialna naprava za gube in nabiranje z nastavljivo gostoto in globino (širino) gub. Idealno za modno okrasitev oblek in bluz ter za izdelavo elegantnih zaves, posteljnih pregrinjal, itd.

Edinstvena naprava je namenjena popolnemu nabiranju, izdelovanju standardnih gub (faude) ali finemu gubanju oziroma izdelovanju naborkov. Njen poseben, ostrorobni element zagotavlja natančno nabiranje materiala brez prehoda. S prilagoditvijo količine nabiranja boste lahko izbrali več različnih načinov izdelovanja.

Nastavitev na položaj 1 vam bo omogočila, da dosežete gosto nabiranje. Položaji 6 in 12 bodo uporabljeni za pridobivanje dekorativnih naborkov. Po drugi strani pa nastavitev ročice za nastavitev v položaju, označenem z zvezdico, ki omogoča prešitje brez nabiranja materiala. Hkrati lahko vplivamo na globino (širino) naborka. Nastavitev omogoča s posebnim vijakom, kjer nastavite vrednost med 1 in 8 mm. Volani in naborki, ki jih dobimo s to specialno napravo, lahko lepo okrasijo vaša oblačila, majice, krila, bluze, zavese ali okrasne prevleke. Končni učinek se lahko razlikuje glede na tkanino, ki je prišit. Pri šivanju trdih materialov je dobro, da jih pred začetkom dela navlažite. Priporočamo tudi, da naredite poizkus na kosu materiala.

 

Naprava je izdelana za šivalne stroje: Janome MC6700P, MC8200QCP SE, MC8900QCP SE, MC9400QCP, MC9900, MC12000, MC14000, MC15000, Skyline S5, Skyline S7, Skyline S9.

 

Pomembno:

 Ob naročilu v opombi v košarici navedite znamko in model šivalnega stroja, za katerega kupujete napravo. V primeru, da ne navedete znamke in modela, ne odgovarjamo za ustreznost naročenega.

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.